<       >

Nieuws

 

 

Jubileumconcert van kei tot KEI Popkoor Pebbles

Dit jaar bestaat Popkoor Pebbles 10 jaar en dat laten we natuurlijk niet ongemerkt voorbij gaan! Op 11 mei geven we een jubileumconcert in de Dissel in Hooglanderveen, waarin we teruggaan  in de tijd. We laten veel hits horen, die we door de jaren heen in ons repertoire hebben verzameld; van uptempo popsongs tot mooie ballads. Een kaartje kost slechts 7,50 euro. Stuur een mailtje naar popkoorpebbles@hotmail.com om dit feestje bij te kunnen wonen. Vermeld daarin je naam en hoeveel kaarten je wilt bestellen.

Zaterdag 11 mei '19 De Dissel, Disselplein 6 Hooglanderveen

Aanvang: 14.30 uur (duur 2,5 uur)

Tickets: 7,50 euro, te verkrijgen door een mail aan popkoorpebbles@hotmail.com én aan de deur.

Zie voor meer informatie:

Facebook.com/popkoorpebbles.

 

 

Popkoor Pebbles heeft weer plaats voor nieuwe leden!

Dunne, dikke, lange, korte... het maakt helemaal niets uit. Zolang je het maar leuk en gezellig vindt om te zingen! Neem contact op met het bestuur en zing gewoon eens een avondje mee. Je kunt dan zelf beslissen of het iets voor je is. Stuur even een e-mailtje naar: popkoorpebbles@hotmail.com.

 

Help Pebbles met Sponsorkliks

Voor alle leden en belangstellenden die regelmatig via internet een aankoop doen: wanneer je een webwinkel bezoekt en een aankoop doet via de site van Sponsorkliks.com sponsor je automatisch popkoor Pebbles.

Op de site van Sponsorkliks zijn eigenlijk alle webwinkels te vinden dus met slechts één extra handeling een extra financieel steuntje in de rug voor Pebbles!